25 mai 2008

Puud ja põõsad

Puid ja põõsaid on hea kaameraga jahtida, ei pööra nad selga ega kummarda ennast kaadrist välja sel hetkel, kui päästikule vajutad.
Linnas on puud-põõsad põhiliselt parkidesse surutud ja minu pildid on seekord Astoria pargis tehtud. Me käime peaaegu iga päev sellest pargis, kui muidu aega pole, siis õhtul teeme tunniajase jalutuskäigu ikka.
Meie kodust on sinnani ainult mõnisada meetrit.
Papparazzol on hea põõsas inimesi luurata.




Ja üks põhjusi, miks mulle Astorias elada meeldib, on puiesteed ning majade juures olevad väikesed rohelust täis aiad.
***
Panin ka oma Eesti blogisse fotojahi pilte.

5 kommentaari:

enetimm ütles ...

Ilusad rohelised pildid!
Arutasime hiljuti kellegagi Eesti ja Toronto tänavaid ning jõudsime järeldusele, et siin on rohelus kuidagi palju lähemal tänaval kõndijale. Kui alguses tundus näiteks imelik, et majad polnud aedadega ümbritsetud, siis nüüd vaatan seda hoopis teise pilguda.

Ti:a ütles ...

aga esimene pildi peal see luureauk on südame kujuline :)

jah, önneks pole linnades ainult kivisid ja autosid, vaid ikka rohelust ka. õnneks ja veelkord õnneks...

mul on millegipärast tunne, et sa vist magad ka aparaat padja all, sul on nii palju pilte igast väljas astumisest :), tore muidugi ja silma on sul ka tabada hetki.

Reede ütles ...

Aitäh :)
Mul padja alla siiski kaamerat pole :) Aga võiks prooviks panna, äkki jääks unenäod peale. Täna öösel näiteks nägin unes ringikõndivat pronksist Leninit, kes käigu pealt muutus Staliniks :)
Igal pool linnas muidugi rohelust pole, meist umbes 15 blokki edasi algab endine tööstusrajoon, praegu on seal palju autoremonditöökodasid ja suuri maju ning kui esimest korda sinnakanti sattuda, siis ei taha enam kunagi siia linnaossa tagasi tulla.

Karuema ütles ...

nyc on lihtsalt ilus ja sul on kaamera silma...vahva.

Rändaja ütles ...

Toredad rohelist värskust ja kevade elujõudu täis pildid :)