02 mai 2008

Üks lapse sünnipäev

Ükskord käisin 7-aastaseks saanud lapse sünnipäeval.
Pidu toimus Chelsea Piersis, mis on Manhattanil Hudsoni jõe ääres asuv suur spordi- ja vaba aja veetmise kompleks.
Hoonetekomlpeksi ühes osas oli peo jaoks üüritud väike ruum, milles olid olemas madal laud ja õhupallidega kaunistatud lastetoolid ning toolid suurtele inimestele, kraanikauss ja teeninduslaud ning eraldi WC. Sellest ruumist sai minna suurde spordisaali.
Sünnipäeva esimeses osas said lapsed tund aega kahe juhendaja käe all spordisaalis möllata - kõigepealt tegid kaljuronimist, siis natuke mänge mattidel, siis kiikusid köie otsas, kust sai hüpata pehmete vahtkummikuubikute sisse.
Pärast rahmeldamist tulid lapsed oma peoruumi, kus neile algatuseks serveeriti pizzat ja jooke ning lõpetuseks toodi lauale sünnipäevakook ning sünnipäevalaps puhus küünlad ära. Kõik laulsid siis talle Happy birthay! muidugi.
Kingitusi ei avatud vaid need seisid kogu peo ajal eraldi laual, peo lõpupoole jagati kõigile lastest külalistele väikesed kingitused (suur pulgakomm ning pildi ja sünnipäevalapse nimega T-särk).
Kogu üritus kestis kaks tundi, ning kohapealsed korraldajad (noored sportlikud mees ja naine) hoolitsesid kõik see aeg laste eest tähelepanelikult.

Kaljuronimise julgestajad.

Mõnus võimlemise saal.




Küünalde süütamise ajaks tehti ruum pimedamaks.

Kommentaare ei ole: