05 november 2007

Sabasseisjad. Water line.

Suure linna lapsed omandavad sabas seismise oskuse varakult.
Rahvast on siin palju ja alati on keegi juba ette jõudnud.
See pilt on maikuus tehtud, praegu meil nii soe pole ja lastel joped seljas.
***
Someone famous once said that if you want to live in New York City, you need three things:
a bagel,
subway tokens and
The New York Times.
I would add a forth thing to it, the ability to wait on line.
This picture was shot back in May, right now the weather is pretty chilly and everyone is wrapped up.

6 kommentaari:

Askeldaja ütles ...

Üks tuttava näoga poiss on seal saba lõpus.

Aga eestlase jaoks on vist päris harjumatu vaatepilt, et parkides on need avalikud veekraanid, mida kasutavad nii väiksed kui suured.

Anonüümne ütles ...

nii, nüüd ma siis tean, kust mu USA kolleegi ihalus bageli järgi ;) Eestis ju bageleid ei ole.

algul tõi ta seda ka mulle hommikul loengusse, niisama hoolitsuse märgiks. mina aga pole ei newyorklane ega prantsuse köögi armastaja hommikusöögiks..

hakkasin ise initsiatiivi üles näitama, saades nii oma vietnami pannkoogi omleti ja kevadsibulatega. talle aga ikka võileivagrillist läbikäinud bagel ja võid vahele. mõlemad oleme rahul ;)

küll ma talle kunagi Eesti stiilis soolast kaerahelbeputru tutvustan ja värskeid isetehtud võileibu pakun. küll jõuab.

Reede ütles ...

Need veekraanid ja purskkaevud suvel on tõesti väga head asjad ja nendega harjub siin ruttu :)
Bageli kohta lugesin kunagi Eesti Naisest, et see on "mage juudi kringel" :) Meie seda siin hommikuti ei söö, aga kuna neid on igal pool saada, siis paljudele on ta vist jah päris tavaline hommikusöök, mida putkast kaasa haarata ja teel tööle ära süüa.

Askeldaja ütles ...

Parim asi on bagel kreemjuustu ja lõhega, nämm.

Reede ütles ...

Postimees ka räägib meie bagelitest http://www.elu24.ee/?r=0&id=5481
Igale rahakotile oma bagel :)
Aga kreemjuustuga bagel on hea küll, lõhega ilmselt veel parem.

Kart ütles ...

askeldaja, terav silm sul ;))

aga kui teile meeldib bagel kreemjuustu ja lõhega, siis parim koht on barney greengrass 86 ja amsterdam - nad küpsetavad need bagelid muidugi ise (ja milline valik) ja 'lox' on ka ny parim!! - sest tegu on pea 100 aastase kalapoega!
tõeline ny pärl!