13 mai 2012

Mount Kisco


Täna olime päev otsa Mount Kiscos. See on väike linnake New Yorgist põhja pool, nii umbes tund aega linnast välja sõita. Ilm oli ilus ja kõik oligi väga ilus :) Esimesel pildil on see koht linnas, kus poes käiakse. Riidepoodidest on ilusasti GAP ja Ann Taylor ja Chico's ja Victoria's Secret jms olulised kohad esindatud. Kohvi jõime Cosi-s, kohv oli väga hea (ma varem pole selle keti söögikohtades käinud). Linnakeses elab ligi 11 000 elanikku.  Ja sinna saab New Yorgist ilusti rongiga sõita. Autoga saab ka ilusti sõita, mööda Saw Mill Parkway'd, vaated sellel maanteel on kaunid :)
Enamus tänavaid näevad sellised välja, kesklinnas on kõnniteed ka.
Sellised kenad keskklassi kodud.
Ja päike kuldas puude all muruliblesi mis just nagu kullatud olivad.

3 kommentaari:

patsifist ütles ...

Kohati on vaated nigut meie veikses linnakses siin ja meie pojal oli ka siuke IKEA käru käimaõppimisel abiks! Nii nunnu!

Reede ütles ...

Oh, ma ei teadnudki, et see käru on IKEA-st :) Seal peres, kus me külas olime, on ka väikesed lapsed - 1 a. 3-kuune tüdruk ja 3 a. 10 k. poiss. Ja me saime päev otsa paljajalu muru peal olla :)

patsifist ütles ...

Hissand, siis on neil lapsed ka üsnatäpselt sama vanad kui meie omad. IKEA käru jah, mul on nii kahju, et Laura seda kasutada ei saa, kogub kodus Ungaris tolmu...:S Ja muru peal oleks isegi ea meelega, aga meil on ju muru asemel taga-aias pokud...