08 juuli 2010

Kuum

Nagu ma olen aru saanud, tähendab kuum naine paljast naist. Ma ikka loen Eesti ajalehti ja nende kollaseid nurki.
Me uhame nüüd kuumade ilmade puhul ranna vahet käia nii tihti kui võimalik ja ükskord oli selline kena rida meil otse nina all, et kohe kutsus sellest pilti tegema.
Eile hommikul, kui tööle läksin, näitas metroojaama sein temperatuuriks 107 kraadi F-i. Celsiustes teeb see 41,7. Õnneks iga päev sellist kuumust pole, tavaliselt on olnud 95 kraadi (35 Celsiust).
Järgmisel nädalal tuleb külmalaine, sain täna oma töökaaslaselt teada - temperatuur langeb 90-ne kraadini (32 Celsiust).
Peaasi, et elekter ära ei läheks, ütles teine töökaaslane. Eile oli talle elektrifirmast helistatud ja teatatud, et tema kodu ümbruses on elektrisüsteemid kõik uuendatud ja katkestusi pole karta. Kas Eesti Energia ka inimestele koju helistab ja räägib, et tegime teil elu paremaks?
Kuna fotojahis on parasjagu rivi teema käsil, siis see pilt sobib sinna ilusti.
Teised rivid on siin.

11 kommentaari:

TT ütles ...

Eks selle helistamise eest saavad firma PR inimesed palka. Iseasi kas tegelikult ka miskit tehtud on. Mina igatahes siin põhjapool elasin ehmatusmomendi üle kui vool mitmeks tunniks kadus.

Reede ütles ...

Meie ümbruskonnas oli mõni aasta tagasi juulikuus kaks nädalat vool ära, mõnedes tänavates koguni neli nädalat. Nägin sel ajal suurt valikut erinevaid generaatoreid alates väikestest kuni autofurgooni suurusteni. Rikkamad inimesed rentisid oma majade juurde genekad. Elektrifirma maksis pärast mingit kompensatsiooni poodidele ja inimestele. Meil vedas, elektrikatkestus algas meist kaks maja edasi. Meil oli sel ajal ainult internet ära. Ei kujuta ette, et sellise kuumaga saaks päevagi vooluta hakkama.

Kaamos ütles ...

Niikui silgud pütis :D

Eve ütles ...

.. Või vorstikesed plaadipeal :D
...32 ja külmalaine heh :)

ÖöHulkur ütles ...

Sprottide isu tuli toda pilti kaedes...

A.I.V.O. ütles ...

Niikui kroonu värk...

Larko ütles ...

Pole küll kõige suurem rannahuviline, kuid sellist praerida vaatals küll :-)

Udo ütles ...

Kui kulinaarsed huvid kõrvale jätta, siis tegelikult on ju ilus.

Anonüümne ütles ...

Pildil oleval rivil on erinev värvigamma. Üks pole sarnane teisega.

Köögikata ütles ...

Naljakas ikka lugeda, et keegi 32 kraadi külmalaineks peab..
Pilt on ilus!

Morgie ütles ...

tõesti lahe :D