05 detsember 2007

Minu linn on hoopis mujal?

Tegin ühe testi jälle. Ei tulnudki vastuseks New York.

What City Should You Live In?

You should live in Paris. The city of lights will appeal to your appreciation of beauty and romance. You are a lover and a poet by nature, and Paris' sensitive charms will be a perfect match for yours.
Find Your Character @ BrainFall.com


Vihje Pariisile sain mõni aasta tagasi, kui Pärnu Postimehes ilmus selline pilt.
Elasin hulk aastaid Tali külas, siis paar aastat Pärnus ja sealt tulin New Yorki.
Järgmiseks Pariis või :)

7 kommentaari:

Mari ütles ...

Mul tuli sama :)

Miks ka mitte, ilus ja romantiline linn, ma arvan, et väga mõnus oleks seal elada.

mermaid ütles ...

Mul on emapoolsed sugulased Talilt. Ma ise pärnakas. Väike on see maaaaailm onju?

Reede ütles ...

Maailm on väike muidugi :) Ma ei teadnud Tali küla olemasolust enne sinna elamasattumist miskit. Ja endalegi üllatuseks elasin seal päris palju aastaid. Nüüd olen oma suguvõsa uurinud ja mul on ka seal vanaema kaudu sugulasi. Aga nad vist ei tea, et ma nende sugulane olen.
Pariisis pole ma kahjuks kunagi käinud. Ainuke koht Prantsusmaal, kus ma olen kaks ööd maganud (Inglismaale minnes ja sealt tulles), on Calais. Calais' jõudsime Rodini skulptuuri Calais' kodanikud ka üle vaadata. Selle koopia on siin Metropolitan Museum of Art'is ka olemas. Tahaks küll Prantsumaale ja Itaaliasse kunagi minna.

Askeldaja ütles ...

Mul tuli ka Pariis. Huvitav, kas kellelgi midagi muud ka tuleb?

Reede ütles ...

Helenil Taiwanis tuli Rooma http://saarhe.blogspot.com/2007/12/et-siis-kki-peaks-hakkama-itaalia-keelt.html

Anonüümne ütles ...

Vaata et sa kusagile mujale ei koli.Eriti veel Euroopasse.New York on kindlasti kõige vingem koht.Jõudu jaksu uute piltide tegemisel.Ootan neid alati väga.

Reede ütles ...

Esialgu ei tahaks kuskile mujale kolida küll :) Aga pean tunnistama, et viimasel ajal USA majanduses toimuv hoiab meele küllalt ärevil ja kui siit linnast kõik minu mehele sobivad töökohad Hiinasse kolivad, eks me siis peame ka sinnapoole vaatama hakkama. Kuigi jah, Hiina tundub liiga ekstreemne valik olevat :) Ja Pariisis vaevalt meid keegi ootab, nad niigi igasuguste immigrantidega hädas. No vaatame, mis elu toob.
New York on vinge koht jah :)