06 detsember 2007

Laadale! Christmas Bazaar!

Laupäeval kell 2 - 6 on Eesti Majas jõululaat.
Tulge laadale, kui teil midagi muud teha pole :)
Pildil on pooleliolev piparkoogitainas.
***

6 kommentaari:

Askeldaja ütles ...

Sain eelviimase taignapaki õnnelikuks omanikuks :)

Reede ütles ...

:)
Vist oleksin pidanud tiba rohkem seda tegema jah. Aga kuna tainast tuleb kätega sõtkuda, siis puhtfüüsiliselt mina rohkem, kui 4 kilo korraga teha ei jõua :)
Igatahes head isu!

Anonüümne ütles ...

Pean tunnistama, et olen eestlane, kes ei kai Eesti Majas kuigi sageli. Viimati kaisin aasta tagasi joululaadal... Ka sel laupaeval laksin Eesti Majja, et nostalgiast innustunult Kalevi sokolaadi osta. Valisin 3 pralinee batoonikest, 2 Linnupiima batooni ja 2 sokolaadi. Kokku 7 USD. Markasin alles kodus, et koik oli mu kotis, ainult 2 sokolaadi mitte. Ilmselt hajameelsusest jatsin nad sinna letile. Minu kusimus - kas toesti ka need tibid ei marganud voi oli 4USD nii oluline palgalisa, et kogu ausus ununes.... Oli siis nii raske mulle marku anda, et ma unustasin...Istusin veel baaris ca 45 minutit ja lahkudes need tibid kindlasti ka markasid mind.... Mis ma tahan sellega oelda? Kurvaks teeb, kuidas eestlane teisel eestlasel naha koorib.... Ainult need tibid olid vaga odavad - 4USD oli nende hind! Vabandan, et kasutasin su blogi edastamaks oma motteid....

Reede ütles ...

Uuhh, Katrin, kahju, et Sul nii läks :(
Mis Sa arvad, kui Sa kirjutaks meili Eesti Maja mänedžerile (nende kodulehel on aadress olemas) ja küsiks oma šokolaadide kohta? Ma oleks ka ilmselt tujust ära, kui mul oleks nii juhtunud. Ja ma küsiks mänedžerilt järgi, et kas mul oleks võimalik oma šokolaadid kätte saada.
Ma hästi ei tahaks uskuda, et Sinult meelega taheti $4 endale saada, võimalik ju, et tüdrukud teisel pool lauda olid ka selle sagina sees hajali. Vähemalt siis, kui mina laupäeval Eesti Majas olin, oli seal laua ümber, kus šokolaade müüdi, väga palju sagimist ja kõik küsisid korraga igasuguseid asju.
Ma ise ka väga tihti Eesti Majas ei käi, aga siiani ma negatiivseid kogemusi pole saanud, ikka ainult positiivseid :) Loodan, et ka Sul ei tule edaspidi eestlastes rohkem pettuda.
Soovin Sulle ilusat jõuluaega!

Kart ütles ...

katrin,
tunnen sulle kaasa, et oma shokolaadidest ilma jäid, kuid kahjuks on ka sinu käitumine väga halvas mõttes 'eestlaslik' - selle asemel, et rahulikult asja selgitada ja oma shokolaade küsida, hakata anonüümselt internetis sappi pritsima...ja kõigepealt kohe halvimat eeldama.
millest selline negatiivsus?
ja muuseas - keegi neist 'tibidest' ei saanud seal müümise eest palka, nad olid seal vabatahtlikult ja heast tahtest - nii nagu toimib enamus asju ny eesti majas.

Anonüümne ütles ...

Kallis Katrin!
Mul on väga kahju, et Sul need shokolaadid sinna lauale ununesid. Eesti Maja ega meie, "tibid", ei soovinud seda 4 dollarit/sinu shokolaade, vaid sellise rahvamassi sees oli võimatu märgata, kas kõik ostjad enda shokolaadid ka kaasa võtsid või mõned tahvlid ka maha jäid. Eeldasime ikka ostjate enda hoolikust.
Palun helista Eesti Maja office numbril 212 684 0336 tööpäeval ja ma saan sulle tagastada kas Sinu raha või anda need mahajäänud shokolaadid.

Samas on kahju ka, et niimoodi anonüümselt fakte kontrollimata tullakse lahmima. Aga eks see jää lahmija enda hingele!

Ilusat jõuluaega soovides,

Eesti Maja manager/"tibi"