19 veebruar 2021

Brooklyni tagahoovid


Aegajalt, nii umbes korra kuus, käin Brighton Beachil vene poodides, põhiliselt toitu ostmas. Mitte just sellepärast, et ma kodule lähemalt toitu osta ei saaks, aga vahelduse mõttes on tore vahel Netcostis ja Brighton Bazaaris ja Taškendi-nimelises poes käia. 

Praegusel ajal käin ka selleks, et saaks Astoriast välja. Avastasin, et talvel paistavad hästi välja metrooliinide Q ja B ääres olevad tagahoovid. Suvel jäävad need puude-põõsaste-ronitaimede lehtede (ehk siis võsa) taha varju. 

Kaadrisse on jäänud täiesti juhuslikud hoovid, sest pildistasin sõidu pealt. Pärast vaatasin, mis oli peale jäänud ning valisin välja need, millelt midagi paistis ka. 

Majade hinnad on keskmiselt 800 000 dollarit ühekordsed ja alates 1,2-st miljonist kahekordsed.  Nende majade taga, umbes 2. korruse akende kohal, kulgeb raudtee, kust iga 2-5 minuti tagant sõidavad mõlemas suunas läbi 10-vagunilised metroorongid.





Remondis maja vist









Lõpetuseks ennustajamutt Madam Bella suur reklaam, mis kaunistab Brighton Beachil ühte majaseina juba aastaid. Nii et arvatavasti, misiganes meetodil läbiviidud ennustamist te soovite, helistage Madam Bellale, ja ta räägib teie tuleviku ilusaks.



Kommentaare ei ole: