06 aprill 2012

Flushingus ja Kissena pargis

Täna käisime Flushing Meadows Corona pargis ja Kissena pargis. Kissenas ma pole varem käinud, aga Flushingus käime päris tihti, seal lähedal on vene poed. Meie kodust on sinna ratastega umbes 45 minutit sõita. Kissenasse sõitmiseks läheb üle tunni aja. Aga praegu on mõnus sõita, ilm pole veel kuumaks läinud. Ja niimoodi on eriti tore sõita, kui kõigepealt lähed vene poodi, võtad seal leiba ja suitsuvorsti ja suitsukala (forell ainult 3.99/lb :)) ja kalja ja kommi  (täna ostsime sellist vahvlijäätist ka, mis oli täpselt nagu lapsepõlves vahvlijäätis Tallinnas Harju mäel, firma Russkii Holod) ning siis lähed parki päikese kätte vedelema ja sööma.
Flushingust sõidavad need lennukid üle, mis La Guardia lennujaamas maanduvad. Kuna US Open toimub ka seal pargis, siis ühel aastal keegi kuulsatest tennisistidest (vist üks õdedest Williamsitest) õiendas, et lennukite müra ei lase keskenduda. Aga lennukid muidugi lendavad edasi.
Kevad
Need kilpkonnad on kõik Kissena pargis. Võtavad päikest.
Kissena pargis oli ka tundmatu lind. Hani? Kuna ta kogu aja magas, siis me ei teagi, milline ta päriselt välja näeb. Ühtegi liigikaaslast tal seal ka polnud.
Tilluke kilpkonn
Seal järves need kilpkonnad elavadki.

Kommentaare ei ole: