31 oktoober 2011

Brooklyn Bridge Park

Kuu aega tagasi tegime ratastega tiiru Brooklyn Bridge Parki. Seda ehitatakse juba mitu aastat ja nüüd saab päris pikalt mööda kallast minna.
Pargis on uus karussell (ma arvan, et uus, sest kui ma seal viimati paar aastat tagasi käisin, siis veel polnud).








Ilu pildistamine :)
Selliseid rattaid saab New Yorgis rentida.





Vasakul üleval on Brooklyn Heights Promenade, kus inimesed käivad imetlemas vaadet Manhattanile ja kaks alumist riiulit on kiirtee - Brooklyn-Queens Expressway (BQE) - üks riiul ühes suunas ja teine teises suunas sõitjatele.
Vanasti olid siin kaid, nüüd enam laevad siia ei tule.

21 oktoober 2011

Williamsburg

Williamsburg, Kent Avenüü. Me vahel sõidame seal ratastega, kui Brooklyni poole asja on. Selline tore muutustejärgus linnaosa, mis kahjuks küll on muutumas vanadest isikupärastest tehasehoonetest mõttetuteks klaastornideks, kuhu kortereid ostab valitud rahvas. Aga praegu on seal veel huvitav.







Rändurperemaja



Octoberfesti aegu

Pildil on tuhatoos pubi ukse kõrval.
Mu mees leidis ükskord Long Island Cityst sakslaste õllepubi WunderBar. Asub tema  37. Avenüül ja 11. tänaval mingite autoremondikohtade ja väikeste tehaste vahel. Kui sõitsime ratastega Brooklyn Bridge parki vaatama, siis tuli see pubi meelde ja läksime sealt läbi, võtsime grillitud kanatiibu kaasa. Söök oli hea ja muidugi saab seal igasuguseid saksa vorste ja muid selle kandi rahvustoite süüa. Hinnad on normaalsed (14 suurt kanatiiba 10 dollari eest, aga peab peale passima, et söök oleks korralikult tehtud, mu mees sai ükskord pooltoorelt need kanatiivad), pühapäeviti kell 1-4 saab 14 dollari eest süüa niipalju, kui jõuad.
Saksa õlut saab ka muidugi juua, nii vaadist kui pudelist.
Kahjuks me ise eelmisel nädalal sinna Octoberfesti tähistama ei jõudnud, seega suurte rindadega saksa Helga pilt sedakorda puudub.




17 oktoober 2011

Pidulikud inimesed

Ükskord olin jälle kaameraga Gantry pargis ja siis saabus sinna Brooklynist orkester, tüdrukud riietatud sametisse ja sulgedesse.
Sellise bussiga tulid.
Soul Tigers oli nende nimi.
Tüdrukud ei mänginud trummi, nemad võimlesid orkestri ees.
Siis tulid sinna ühed pulmafotosid tegema (Gantry pargis on ilus vaade Manhattanile).
Orkester pani ennast ritta ja hakkas jõe poole minema.
Pulmaseltskond läks järgi.
Pruutpaar.

16 oktoober 2011

Kodulinn

 Times Square

 Hiltonite hotell World Trade Centeri hukkumiskoha kõrval.

Kuldne kodukotun.