25 detsember 2014

Üle kuu aja tagasi High Line'il


Paar korda aastas satun High Line'ile, kui keegi linna tuleb ja ringi käia tahab. Viimati käisin novembris. Ilm oli külm ja hall, aga käisime terve High Line'i läbi. Nüüd on ta lõpuni avatud, (paikneb 12.-34. tänaval). Kuna ma viimased nädalad olen töötanud nagu jaapanlane (nii umbes 12 tundi päevas ja sama hästi kui ilma puhkepäevadeta), siis pole aega olnud blogisse pilte panna. Õnneks tulid jõulud koos vaba ajaga.

Kunst





Brunchile läksime The Parki. Tahtsime ühte teise kohta minna, aga seal oli tunnine saba. Siis lihtsalt lonkisime edasi ja The Park jäi ette. Väga mõnus koht. Ootasime ainult 10 minutit. Õhkkond oli mõnus ja kujundus lahe. Suvel on see ilmselt lahtiste seintega, et istudki nagu pargis. Seal lendavad varblased ka ringi ja ma nägin, kui ühele neiule peaaegu pähe kakati. Aga noh, õues süües võib ju ka lind pähe kakada. Siis tuleb minna loteriipiletit ostma.





Mõned sohvad on seal päris rasked.
Kaminates on päris tuli.












Igal oma lahter (või latter).


High Line'i ümber käib nüüd kõva kinnisvaraarendus.
Penn Station
Tulevikus näeb 34. tänava läänepoolne osa selline välja.


Veel Penn Stationit

Ja siis kuskil majade vahel on selline väike vanaaegne pargike.
34. tänaval on ka suur kaamerapood. Aknast nägin selliseid torusid.
Ja veel nägin, et inimesed päriselt käivad selliste jalanõudega. Oli see mees või naine, noor või vana, jäigi mul nägemata.

Kommentaare ei ole: