18 august 2014

Summer Streets Vol2

Nii nagu eelmisel laupäeval oli Park Avenüül Summer Streets värk, oli ka sel laupäeval ja ma nüüd kõndisin 33ndast tänavast allapoole, Brooklyni sillani.
Mõnedel tänavatel olid peatuskohad, kus sai süüa ja juua ja trenni teha ja muidu lõbutseda.
Siin oli söögitänav, erinevad poed pakkusid tasuta nänni. Ma võtsin chia podi - topsikusse oli tehtud segu apelsinikoortest ja müslist ja chia seemnetest ja brasiilia pähklitest ja mingist vedelikust. Väga hea oli pärast matka see asi endale sisse süüa. Söögijärjekorrad olid mõnekümnemeetrised, igas ei viitsinud seista.

Söögitänav

Pilt facebooki, twitterisse, instagrammi või kuhu iganes. Ega igasugustel asjapulkadel polegi vaja kangesti vaeva näha, et inimeste järel nuhkida. Inimesed ise annavad pidevalt teada, kus nad on ja mis teevad.

Mõnedest kohtadest lubati autodel üle sõita. Lisaks valgusfooridele olid ristteedel vabatahtlikud, kes vehkisid Stop-Go märkidega. Rahval oli hoog sees, nii et need märgihoidjad pidid mõne koha peal päris kõvasti vehkima ja hüüdma, et mass jälle paigale saada. Ühed mu lähedal olid äsja rongkäiguga ühinenud ja polnud kursis, miks tänaval käiakse. Kui siis seisma sunniti, siis üks küsis: "What's going on here? Is this a game?"

Trenni tegemise koht
Treener. Naine.

Siin sai ennast trenni kirja panna.
Terve perekond rattal reas.






Selline meelelahutus, et jooksed võidu üles.


Iiri tantsu õpetati.




Kommentaare ei ole: