13 jaanuar 2014

Jõulukuuse viimnepäev

Nädalavahetusel oli Astoria pargis üritus nimega Mulch Fest, mis tähendas, et kõik võisid oma jõulukuused viia multsi tegemise masinasse. Viisime enda oma ka. Taustal on Robert Kennedy nimelise silla post. Vasakul paistavad mutrid, mis sillaposti kinni hoiavad. Huvitav, milline näeb välja selliste mutrite keeramise mutrivõti?

Mults laotatakse pärast parki laiali.
Ürituse korraldaja on mittetulundusühing Astoria Park Alliance. Nad pakkusid Whole Foodsi toidupoest toodud õunamahla (see maitses nagu kodus tehtud mahl) ja väga häid õunu ja maasika- ja mustikasnäkke.
Seda puru võis omale koju ka viia, paljudel on see aias põõsaste all.
Nemad vist võtsid naabrite kuused ka kaasa.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tere,

Olen Eda-Liis Kann Eesti telekanalist Kanal2. Plaanime operaatoriga tulla 12-16 veebruar New Yorki. Tuleme kahekesi - mina Eda-Liis Kann reporter ja Haldo Oravas operaator.

Teie blogi on huvitav. Palun kas saate meid aidata. Otsime eestlasi, kes on end seal sisse seadnud, et näidata Eesti televisioonis, kuidas eestlased New Yorkis elavad. Huvitav oleks kui näeks reaalset elu, kellel läheb hästi, kellel pole aga veel nii hästi õnnestunud rea peale saada. Tahaks näidata just päris elu, ei tahaks jätta muljet, et nagu teil seal oleks jube lihtne ja rikkalik elu.

Sooviks rääkida ja võrrelda ühiskonna erinevusi nt kui oleks koolilapsi, siis rääkida koolisüsteemist, lasteaedadest, ülikoolist, pensionist, elukallidusest, arstiabist jne. Ühesõnaga kõigest, mis puudutab igapäeva elu.

Kas teie laseksite meid oma koju koos kaameraga ja kas oskate meile leida veel eestlasi, kes on meid nõus videokaameraga oma koju laskma, enda elust rääkima ja veidi meid ka giidina New Yorkis aidatama?

Kas oskate ka öömajaga aidata. Eestlased väga soovivad teada kuidas te seal elate ja milline on New York.

Paraku on meie reis nii lühike, aga üritaksime võimalikult palju selle ajaga filmida ja teha palju intervjuusid, et võimalikult palju infot kodumaale edastada.


Palun saada oma kontaktid, et saaksime sinuga ühendust.

Kõike kaunist,
Eda-Liis Kann
haldooravas@gmail.com
eda@kanal2.ee