27 mai 2013

Ka rikkad elavad

Täna sõitsime ratastega Whitestone'i kandis ringi. Tahtsime minna Alley parki vaatama, aga kohapeal selgus, et seal ei saagi ringi käia, sest seal on tiigid ja roostik. Sõitsime siis läbi Whitestone'i linnaosa koju tagasi. See on ilus linnaosa ja seal elavad üsna rikkad inimesed.
Throgs Neck Bridge. Üle selle saab Queensist Bronxi.
Fort Totteni endine sõjaväeosa. Nüüd on seal park.
Sellised majad siis Whitestone's. Kitsa silmaringiga inimesed arvavad, et Ameerika = rikkus. Tallinna TV mehed tegid terve saatesarja pealkirjaga "Ameerika eestlased. Kuidas saada rikkaks." Vaatasin need saated ära, aga seal ei antud retsepti, kuidas saada rikkaks. Seal hoopis räägiti, et kuidas USA-s saadi rikkaks. Enam need valemid ei toimi. Needsamad filmis olnud rikkad ei ole ka enam nii rikkad. Ja siit küsimus - kas üldse on võimalik majandust õppida? Kui õppida seda, mis majanduses kõik juhtunud on, siis kas selle baasil saab luua tuleviku majandust? Või on majandus kaootiline nagu Browni liikumine?






See postkast kuulub eelmisel pildil oleva maja juurde.

Niisuguse templi leidsime kogemata. NY Hua Lian Tsu Hui tempel.



2 kommentaari:

luize ütles ...

Majad on suht ühtemoodi, kas neil kästi ühesugused teha või on maitsed nii sarnased lihtsalt?

Reede ütles ...

Seal on ikka teistsuguseid maju ka, ma lihtsalt pildistasin neid tornikestega :) Need sambad ja tornikesed on itaallaste maitse (mafioosod meil siin juba vanast ajast, eksole). Sealkandis on ka armsaid saksa tüüpi päkapikumaju. Ma arvan, et seal neile keegi eriti ette ei kirjuta, millist maja ehitada. Oma raha eest võid teha, mida tahes (äripinda vast ei või elumajade vahele ehitada, aga muidu on vabad käed).