14 märts 2009

Triibuline




Selle nädala fotojahi triibulisele teemale sobivad USA lipupildid hästi. Lipu üle ollakse USA-s tõesti uhked. Miks teda tihti pooles vardas hoitakse, ma ei teagi.

Esimesed kaks pilti on tehtud Memorial Day ajal lennukiemalaeval, mis on muuseumiks tehtud ja asub Hudsoni jõel sadamas umbes 42. tänava juures.

Teiste triibulised pildid on siin.

8 kommentaari:

Oudekki ütles ...

Juba teine triibulipu-pilt :) Eeh, mul oli ka yks PACE pilt, aga kuidagi tundus see laps natukene parem. Peaaegu on tunne, et peaks teise pildi veel panema, vastu enda kehtestatud reegleid.

Aga see keskmine pilt on yleni suurepàrane, palju triipe, huvitav nurk ja tore taevas :)

Ti:a ütles ...

üks triibulisemaid lippe vist üleüldse. mulle ka keskine pilt meeldis.

enetimm ütles ...

On tõesti väga triibuline :) Isegi Kanadas tõmmatakse see tihtipeale vardasse, eriti mida lähemale piirile minna.

Anonüümne ütles ...

Maailmas on palju riike, kus on lipp triibuline ..
Aga head tabamused :)

tegelinski ütles ...

Huvitavalt tabatud meeleolud... et kui teisel pildil entusiasm ja hoog, siis kolmas kannab millegipärast nukrat alatooni.

kukupai ütles ...

Tähed ja triibud...
Maailmas on triibulisi lippe ikka hulgem...

urmasummi ütles ...

Pooles vardas lipp on kas leinas või kedagi sõjas või muul moel surmasaanut astamiseks. Eestis näiteks küüditamis päevadel. Kui poolde vardasse ei saa lasta pannakse leinalint.

Reede ütles ...

Jah, Eestis ja võibolla ka mujal Euroopas lastakse lipp poolde masti leina puhul. Ameerikas on ta niisama pooles vardas (ka iga päev elumajade küljes lehvivad lipud, samuti koolimajade ees mstis olevad lipud on ainult poolde vardasse tõmmatud), ilm mingi leinata.