Käisin eile Eesti Majas verivorsti tegemist vaatamas ja proovimas.
Üks töö oli näiteks vorstisidumisnööri lõikamine juppideks. Mõõduks sobib hästi raamat - kerid nööri ümber raamatu ja siis lõikad mõlemast otsast ta läbi.
Ja muidugi sibulaid tuli hulgem lõigata.
Alguses oli kõik ilus puhas, pudru olid usinad kokad juba valmis keetnud ja ära maitsestanud.
Ja teised osalised tegi ka pilte.
Need siin on soolikad, lihapoest tulevad nad paksu jämeda soola sisse pakituna karbis.
Minu esimene töö oli lasta soolikatesse vesi, et kontrollida, kas nad kuskilt katki ja sõlmes pole.
Need siin on soolikad, lihapoest tulevad nad paksu jämeda soola sisse pakituna karbis.
Minu esimene töö oli lasta soolikatesse vesi, et kontrollida, kas nad kuskilt katki ja sõlmes pole.
Puder potist kaussidesse.
Verd saab ka lihapoest osta.
Need inimesed eesti keelt ei rääkinud, aga nad on muidu eestihuvilised ja mõned osaliselt eestlased. Seltskond oli väga tore :) ja palju suurem, kui pildile mahtus.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar