26 aprill 2014

Sikh Day Parade

Täna oli Madison Avenue'l sikhide paraad ja taimetoidu festival. Kusjuures kõik toidud ning joogid olid tasuta ja neid oli tohutul hulgal. Lõpuks päris põgenesime, sest mangojookide- ja veepudeleid ning toidutaldrikuid suruti kätte vaatamata meie protestimisele. Mangolassit pakuti suurtest kannudest :) Ja jäätis oli tasuta (seda me ei oleks jaksanud enam süüa, jätsime vahele). Tulime koju kotitäie banaanide, õunte, mangojookide ja erinevate Indias toodetud krõpsupakkidega. Kohapeal sõime riisi erinevate kastmetega, mingeid taimedekotlette, paari magusat asja ja arbuusi. Ning jõime erinevaid mangojooke. Ja vaatasime paraadi ka. Kogemata juhtusime sellises kohas vaatama, kus New Yorgi linnapea ka kõnet pidas.



Minu söök.



Maiustus, vist pähklitest, oli martsipani maitsega natuke. Hea.








Üks koer tahtis teisega suhelda.















Püha reliikvia auto eest pühiti tänavat.
Äärmised mehed viskasid püha reliikvia auto ette roosilehti ja need kanistritega mehed pesid tänavat, kui keegi mitte niiväga püha inimene juhtus astuma reliikvia liikumise teele.
Siin läheneb paremalt New Yorgi linnapea Bill de Blasio (üle rinna punane lint). Fotograafide õnneks on ta pikk mees, paistab kaugele.
Veel jagati maiustusi ja pähkleid. Ning üks mees korjas kilekotti annetusi (on küll võimalik kilekotiga annetusi oma parteile viia, tuleb mõnel paraadil lihtsalt koguda).
Siin sikhid tänavad linnapead ja linnapea (ikka see kõige pikem mees, siin pildil juba oranzi rätiga) tänab sikhe vastu.
Turvamees on stiilne.
Postimees (USPS on USA postiamet).



Siin auto peal oli püha reliikvia.
Linnapea lahkub.
Kombinatsioon number 5 :)
Linnapea vasakul.


Reliikvia kuldse lina all.



Mu lemmikpilt.



















Kommentaare ei ole: