04 veebruar 2014

Lumine vaikelu Astorias

Tööle minnes tegin pilte. Lumi on sel talvel kuidagi igapäevaseks muutunud, aga varasemad lumed ei jäänud puudele pidama. Seega  - teeme pilte :)
Elektritraadid said loodusliku (mahe!) isolatsiooni - ei mingit plastmassi, puhas lumi ilusasti ümber traadi.






Nagu näete, siin maal elavad lühikesed inimesed, ei ulata auto katuselt lund pühkima. Küll see sealt ise ära sulab. Täna juhtus selline asi, et üks väiksema suvila mõõtu autoga sõitev mees (mees ei olnud suvila mõõtu, auto oli) rääkis moblaga ja ei pannud tähele, et talle põles punane tuli ning oleks peaaegu ühe teed ületava vanainimese alla ajanud. Vanainimene lükkas enda eest ratastega käru, mida siin poes käimisel kasutatakse. Õnneks autojuht sai otse käru kõrval pidama ja siis ta auto katusel olnud lumehunnik maandus vanainimese poekärusse. Viisakas juht oli, aitas vanakesel poekotid lume alt välja kühveldada. Vanainimesel läks ka hästi, jäi ellu ja isegi infarkti ei saanud. Ütles "Thank you, young man". Eks nad on siin karastunud ka.
Minu koduküla. Vaade perroonilt. Paremal kiriku torn, kus täistundidel mängib muusika ja öösiti on värviliste tuledega valgustatud. Tagaplaanil laseb elektrijaam veeauru välja.

Kommentaare ei ole: