08 veebruar 2013

Talv nimega Nemo

Tore latern meil. Mu mees pani sellele mingi pikaajalise patarei. Kes elektrivärgist midagi jagab, võib siit vaadata, kuidas ta seda tegi. Kuna meil elekter pole ära läinud ja ehk ei lähe ka, siis laternat pole väga vaja läinud. Viisime ta niisama välja jalutama ja tegime lume lendamisest kunstilisi pilte. Täna on meil siin Nemo nimeline lumetorm. Öösel peaks rohkem sadama ja linnast väljas veel rohkem.

Linnakunstnike talvine lemmikdekoreerimisvahend kapsas.
Taustaks peaks Manhattan olema, aga see on hetkel kuskil udu taga. Tuled aga põlevad Ward's Islandil ühel pesapalliväljakul. Mitte et keegi praegu trenni teeks, need põlevad seal kogu aeg. Ega meil siin ju elekter kunagi otsa ei saa.

Mingid hullpead hakkasid Astoria pargist tegema ülesküntud uudismaad. Jube lärm kaasnes sellega. Õnneks nad jäid lumme kinni ja loobusid künnitöödest.
Hommikuks veel soojad jäljed on teel, mis me jätsime, me koos.


Meie pargivalvur.
Keegi oli jõudnud juba lumemehe teha. Autojuhtidel nüüd üllatus. Mõni ju ikka sõidab lumega ka.


Olge valvel, sõbrapäev tuleb.
Lumine aken.

2 kommentaari:

Jannu ütles ...

heh... olite ainsad jalajälgede jätjad või oli teisi ilmanautijaid veel? Kuskilt nagu lugesin, et soovitati kõigil kodus püsida, aga need kaunid pildid olid küll välja minemist väärt.:)

Reede ütles ...

Ühte koerajalutajat nägime ja ühte ilma koerata jalutajat. Põhja pool, linnast väljas, tuli lund kuni meeter ja eks meil kästakse ikka lumega paigal püsida, sest suvekummidega autod on nuhtluseks (juhtidel ju lumekogemust pole). Ja suurema lumega ei sõida metroorongid ka, nii et mida vähem inimesi siis liikumas on, seda parem. Täna on ilus vaikne ja valge talveilm ja esmaspäeval sulab kõik ära, sest tuleb vihm ja 7 kraadi sooja. Meil käib talv nagu Eestis suvi, paar päeva korraga.