09 september 2010

Back to school vorm

Parempoolne tüdruk haakub hästi varasema koolisaabaste teemaga. Kuigi see tüdruk on vist rohkem turist kui koolitüdruk. Aga võibolla on ta üliõpilane, kes tutvub vanade kultuuridega. Pilt on tehtud The Cloisters Museumis, mis on Metropolitan Museum of Art juurde kuuluv spetsiaalselt muuseumiks ehitatud kloostri välimuse ja sisemusega hoone (kloostrina pole see asutus minu arusaamist mööda töötanud).
Ma ei tea, kas on vajalik mainida, et pildi tegemise hetkel oli väljas ligi 30 kraadi sooja. See pole kunagi takistanud trenditeadlikel inimestel saapaid kandmast. Kusjuures ma vahtisin juba viis aastat tagasi, kui New Yorki elama tulin, et mida värki, inimesed käivad 35-kraadises kuumuses saabastega. Nad käivad siiamaani. Millal see vanamoodsaks muutub? Praegu ju ometi kõik nii organic ja mahe ja moes peaks olema paljas varvas.

2 kommentaari:

Katu ütles ...

Jah, see suvel saabastega kàimine on yks vàga pònev trend. Roomas tehakse ka nii. Aga roomlased pòhjendavad seda praktilisusega - plàtudega kàies saavad varbad mustaks :)

Reede ütles ...

Ja ühtlasi hoiab sääred soojas ning pole põiepõletikku karta.
Sel suvel kohtasin kingapoes lambavillase voodriga varbavaheplätusid: oli kahte sorti-ühtedel rihmad altpoolt (vastu jalga puutuv pool) karvased, teistel tald ka seespoolt karvane. Aga muidu nagu tavalised plätud.