25 detsember 2011

Selle aasta jõulud Astorias

Marianne kommi sain Skandinaavia majast Park Avenüült, pakk maksis $4,20, vist oli viimane pakk.
Siin aknal oli vahva creepy lumemees, silmad põlesid erivärviliselt peas nagu Halloweeny tegelasel.
Viimastel aastatel järjest vähenes tuledes majade arv meie külas, aga sel aastal on kaunistusi rohkem kui eelmisel aastal oli, inimesed on esimesest masu ehmatusest üle hakanud saama.
Täispuhutud tegelased.
Esiplaanil olev lammas oli vist hinge heitnud, lamab külili. Ma mõtlesin neid asju vaadates, et kuidas tekib inimesel poes mõte, et vat sellist asja ma tahangi oma maja ette panna. Aga noh, kui keegi sellise asja välja mõtleb ja tootmisse saab, antud siis ilmselt leidub veel neid, kellele asi rõõmu teeb.
Siin jõulumees kerkis kuuse seest ja kadus sinna ikka ja jälle. Kuuse sisse tagasi kukkudes lõi alati nina lömmi ja sirutas käe abipaluvalt välja. Me ei päästnud teda.
Ma ise ilutegija.

1 kommentaar:

enetimm ütles ...

Tunnistan, et ei suuda ära imestada inimeste soovi oma majad üliülekaunistada :) Mulle aitab rootsi küünlajalast aknal ja mõnest ehtest maja ees kasvaval kuusepuul. Ja kõige vähem meeldivad nüüd üha rohkem välja ilmuma hakanud täispuhutud "jõululikud olevused". Aga nagu nimetad, alati on neid, kellele need asjad rõõmu teevad. Ja las neil olla siis hea meel :)
Aitäh ikkagi kena jalutuskäigu eest!