27 november 2010

Käisin poes

Leidsin poest omale kampsuni (jällegi toetades Hiina majandust) ja kuna järjekord oli pool tundi pikk (on teistelgi thanksgivingu puhul vabad päevad), siis leidsin omale meelelahutust piltide tegemise näol. Et aga mitte ülejäänud rahvast häirida (keegi ei taha ju jääda pildile värvimata silmade ja kammimata juustega ning dressides), siis pildistasin salaja. Kaamera rippus kõhu peal ja ma aegajalt vajutasin nuppu.







See siin on teine pood, sellest ma ei ostnud midagi.




3 kommentaari:

  1. ÖÄKKKKKKKKK!!!
    Idee järgi ostab ju keegi ära ka need maha loobitud esemed.
    Süda läheb pahaks, ausõna.

    VastaKustuta
  2. Inglismaal on ala selline pood nimega TK MAXX ja ma jumaldan seda poodi. Kui hästi ostida ja vaeva näha, siis võib sealt leida nii kalleid disainerite tooteid kui ka igasugust sellist kraami, mida tavapoes ei müüda. Iga nädal püüan ikka seal korra ära käia :)

    VastaKustuta
  3. Neist poodidest võib jah imeasju leida, kui aega on. Aga kas asjad niimoodi põrandal on, sõltub enamasti sellest, kui kitsad on stangede ja riiulite vahekäigud ja kui palju töötajaid poes on (masuvärk, töötajaid tegelikult suurt enam pole). Tavaliselt on vahekäigud väga kitsad, sest võimalikult palju asju peab ju poodi ära mahtuma. Ja ega inimene, kes asja maha on ajanud, seda enam üles vaevu võtma (mina olen korralik, mina võtan üles, kui midagi maha ajan :). Mõnes väiksemas poes võib neil inimestel klaustrofoobia peale tulla, kes allveelaevas pole mingil tingimusel nõus sõitma.

    VastaKustuta