31 detsember 2012

Selle aasta viimnepäev

Et mitte niisama kasutult, käed taskus, väljas värsket õhku hingata, tegin ka pilte. Täna siis Brooklynis. Käisime promenaadil päikeseloojangut vaatamas, aga päike oli pilve taga, loojumine ei paistnud hästi välja.

Keegi sai veel viimsel päeval mehele. Mees on botastega vist. Või mingid fänsid kingad?
Ühe panoraami nikerdasin ka (pildil klikkides näed natuke suuremana). Uue aasta võtame vastu East Riveri ääres Astoria pargis, seal teeme ka pilti ja tervitame uut aastat külmarohuga (menüüs on iiri kohv eesti moodi - Vana Tallinnaga).

25 detsember 2012

Harjutusi seljale

See jõuluvana on sama suur kui mina peale jõulusööminguid. Ma ise ei julgenud pildi peale minnagi.
Sellel majal ei ripu jõuluvana niisama jõude. Ta võimleb. Esimesel pildil on lõdvestus.
Ja siin on pingutus. Seljalihaseid treenib.
Lõdvestus.
Ja pingutus.
Eile õhtul meie traditsioonilise pealejõuluõhtusöömingu jalutuskäigu ajal muutus jõul natukeseks ajaks valgeks, taevast tuli laia lörtsi. Seega ma pilte teha ei tahtnud, aga sellest majast ei saanud niisama ka mööda minna.

23 detsember 2012

Mis maa see on?






Mis maa see on, kus üks ema, kellel on käitumishäiretega poeg, ostab koju peale muude relvade ka poolautomaadi, millega nädal enne jõule tapetakse seesama ema ja lisaks 25 süütut inimest? Ja relvamüüjad soovitavad selle peale ka koolide turvameestele relvad pihku anda. Wal Martist juba olla relvad otsas ning lastele ostetakse kuulikindlaid seljakotte. Et kui mõistust pole, siis relv on lahendus? Piltidel on Newtownis hukkunud laste mälestuseks seotud lindid ühe koolimaja aiale.

22 detsember 2012

Aknaid vaatasin

Kui ma raha peale ei peaks mõtlema, siis ma ilmselt ostaks sellest poest mitu asja.


Seda sinist jakki tahaks.
Tiffany aknad. Siit poest, ma arvan, ei taha ma midagi.



Bergdorf Goodmani aknad.





Oh jahh, kui ma kunagi päris fotograafiks hakkan, kas siis pean kolme pulgaga redelit ka kaasas vedama. Koos muu kolaga.

Mitte et ma Apple'i fänn kuskilt otsast oleks, aga Bergdorf Goodmanist üle tee on nende pood, mistõttu kohe mitu õuna aknal peegeldub. Ei hakanud neid ära fotošoppima, päris hea koha peale on sattunud.




16 detsember 2012

Natuke linna




Kaaslinlased

Selle hotelli katusebaarist avaneb vaade 5. Avenüüle. Hotellil on 23 korrust.





12 detsember 2012

Time Warneri maja jõulutähed

Time Warner Building, Columbus Circle, Manhattan, NY