28 november 2010

Minu Long Island City

Eilsed pildid minu teelt poodidesse, kus asjad muuhulgas kuhjades ka maas lebavad.
Ma ise Long Island Citys ei ela, aga käin vahel seal odavaid poode üle vaatamas. Jala käin, et saaks samal ajal ka väikse trenni tehtud (üks ots võtab nii umbes 40 minutit).

Kellelgi on isamaa-armastus nii suur, et plastikust Vabadusesammas otse akna all peab olema.

Tüüpiline selle kandi tänav, kus ma elan. Näete, sügis on kätte jõudnud ja puud paljad.

Rõõmus bussike.


Kuusemüük on alanud, meetrise saab siit kätte 50-dollariga. Ühest teisest kohast saab 25-ga.

Northern Boulevard.


Siin viimasel pildil on tüüpiline american-dream. Ridaelamumaja ja auto ja jõulutuled.

27 november 2010

Käisin poes

Leidsin poest omale kampsuni (jällegi toetades Hiina majandust) ja kuna järjekord oli pool tundi pikk (on teistelgi thanksgivingu puhul vabad päevad), siis leidsin omale meelelahutust piltide tegemise näol. Et aga mitte ülejäänud rahvast häirida (keegi ei taha ju jääda pildile värvimata silmade ja kammimata juustega ning dressides), siis pildistasin salaja. Kaamera rippus kõhu peal ja ma aegajalt vajutasin nuppu.







See siin on teine pood, sellest ma ei ostnud midagi.




26 november 2010

Vähe pilte

Olen blogi jätnud nurka tolmuma, sest mida tarka mul ikka öelda on :) Ilusaid pilte kah pole, selliseid naudinguga rahulikult tehtuid. Panen siis vahelduseks neid, mis möödaminnes puusalt tulistatud. Vahel ikka kannan kaamerat kaasas.
Eile oli thanksgiving ja need kõrvitsad on muidugi halloweenist saadik 34. tänaval olnud. Et oleks kaunis.

Torn ikka püsti.

Vat nende rahvamasside pärast pole väga tahtnud linna peal käia. Aga vahel jälle tahaks just nende rahvmasside sees olla. Ootan, kuni vaim peale tuleb.
Macy's kaubamaja külge ilmus esimene jõulukuusk sel aastal juba kaks nädalat enne thanksgivingut. Give us our money, räägivad kõik reklaamid.

Siitkaudu ma lähen töölt koju. Aga tööle tulen ühest teisest august :) Õhtuti lihtsalt on seal teises augus liiga palju rahvast ja ma võin ju natuke jalutada ka.

11 november 2010

Nagu google'i tõlge :)

Alati läheb süda soojaks, kui USA-st midagi Eestiga seotut leian. Laupäeval kohtasin eesti juustu, ilusti E-Piimas tehtud ja ehtne. Päris oma juust. Aitäh, Põltsamaa! Ärge jumala pärast selle juustu saatmist siia lõpetage!
Pakendiga tutvumine tegi nalja. Selline kena google'i tõlge. Vene keeles on asi korrektne, aga tõlge inglise keelde on millegipärast cheese estonskiy. Miks mitte cheese estonian? Või siis sir estonskiy? Et mõlemad sõnad oleks pärit ühest keelest.
Ja siis vene keeles слайсы. Kas vene keeles pole sõna "viilutatud" olemas?
Mina kui eestlane hoian ka hammaste ja küüntega eesti keelest kinni ja kohe õiendan, kui mina iseenese tarkusest teisiti teeks.
Seda juustu müüdi Queensis 108. tänava vene poes A&R Food. Vene poodidest saab ikka vana kooli sööke, nagu näiteks küpsiseid "Коровка", millest on hea küpsisetorti teha. Ja ukraina kali on hea ja....